​Vi er medlem af

Indhent et uforpligtende tilbud​ nu »

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Tilbygninger såsom carporte, udestuer og ekstra værelser

​Hos Tømrer & Snedkerservice ApS i Stevns nær Faxe og Køge laver vi tilbygninger til huse, villaer og ejendomme. Vi kan lave alle former for tilbygninger lige fra en garage eller en carport til en udvidelse af beboelsesarealet eller et selvstændigt anneks. Vi hjælper og vejleder naturligvis om indhentning af byggetilladelser.

Mange muligheder med tilbygninger for familier

​Vi har mange års erfaring inden for branchen og kan bygge tilbygninger i mange forskellige stilarter og til flere forskellige behov. Det er især populært at få bygget en terrasse, udestue eller en carport, mens sammenbragte familier og store børnefamilier kan få gavn af et par ekstra børneværelser.

Vi kan lave carporte i lukkede og åbne konstruktioner samt terrasser og udestuer i alle størrelser, således der bliver plads til indendørs hygge i udestuen og store grillfester udendørs på terrassen.

En carport eller en udestue kan samtidig beskytte dine ejendele mod vind og vejr. Havemøblerne kan holde længere, og carporten kan skærme bilen og cyklerne.

Få et uforpligtende tilbud på en ny bygning

​Du kan være sikker på, at vi bygger tilbygninger, som du selv ønsker det. Vi tager altid en drøftelse med kunden om ønsker og behov, inden vi påbegynder arbejdet, og vi råder og vejleder om, hvad der vil passe til den oprindelige bygning. Desuden har vi en tæt dialog igennem hele byggeprojektet.

Få et uforpligtende tilbud på tilbygninger på telefon 40 31 31 51 eller på jjwsejendomme@gmail.com.

Virksomhedsnavn & CVR

Tømrer & Snedkerservice v/John Mogensen

CVR: 21818593

Adresse & Postnummer

Rødvig Hovedgade 16,

4673 Rødvig Stevns

Kontaktinformationer

Mobilnummer: 40 31 31 51

E-mail: jjwsejendomme@gmail.com