​Vi er medlem af

Indhent et uforpligtende tilbud​ nu »

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ejendomsservice af udendørs og indendørs arealer

​Hos Tømrer & Snedkerservice ApS i Stevns nær Køge og Faxe tilbyder vi ejendomsservice af udendørs og indendørs arealer for private, erhverv, institutioner og boligselskaber. Ejendomsservice kan tilrettelægges individuelt, og det kan være alt fra en mindre opgave hver anden uge til daglig servicering.

Hækkeklipning, græsslåning og anden ejendomsservice

​Ejendomsservice kan bestå af mange forskellige opgaver såsom hækkeklipning og især græsslåning samt mange andre løbende opgaver.

Det kan også være indendørs og udendørs vedligeholdelse som for eksempel fejning og trappevask. Dertil kommer håndværkeropgaver i forbindelse med løbende vedligeholdelse af ejendommen.

Istandsættelse af fraflytningslejligheder kan også indgå i en aftale om ejendomsservice, hvis der er tale om en boligforening eller et boligselskab. Vi er i det hele taget meget fleksible, og derfor kan vi lave en skræddersyet aftale efter jeres ønsker og behov samt økonomiske rammer.

​Derudover giver vi gerne tilbud på udskiftning af vinduer og døre samt renovering af især køkkener, badeværelser og toiletter. Det kan også være andre opgaver lige fra mindre reparationer til større renoveringer samt udbedringer efter hærværk og indbrud.

​Ring efter os for at gennemgå jeres behov

​Du er velkommen til at ringe for at aftale en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår ejendommen og jeres behov med henblik på at tilbyde en skræddersyet løsning.

Derpå fremsender vi et uforpligtende tilbud på ejendomsservice. Du kan skrive til os på jjwsejendomme@gmail.com, eller du kan ringe på telefon 40 31 31 51 for at aftale tid og sted.​

Virksomhedsnavn & CVR

Tømrer & Snedkerservice v/John Mogensen

CVR: 21818593

Adresse & Postnummer

Rødvig Hovedgade 16,

4673 Rødvig Stevns

Kontaktinformationer

Mobilnummer: 40 31 31 51

E-mail: jjwsejendomme@gmail.com