​Vi er medlem af

Indhent et uforpligtende tilbud​ nu »

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tagrenovering

Lad dit gamle eternittag ligge - og læg et nyt PROFILMETAL tag direkte ovenpå! Vi tilbyder et PROFILMETAL ståltag med en flot klassisk tagstensprofil som er udviklet specielt til denne opgave. Det giver en både smuk, og økonomisk attraktiv løsning med op til 40 års garanti.

PROFILMETAL taget har lang levetid kombineret med lav vægt: Kun ca. 5 kilo pr. kvadratmeter, hvilket betyder at taget snildt kan lægges direkte oven på det gamle. Pladerne fås endvidere i op til seks meters udbrudte længder så man derved ofte undgår samling på taget. Det betyder enkel montering - og frem for alt sikkerhed mod utætheder.

PROFILMETAL stålprofiltage har samtidig en glat overflade. Det betyder at taget holder sig pænere i længere tid end andre tagtyper, da mos og alger ikke hænger fast på overfladen. Det betyder minimal vedligeholdelse og et smukt udseende mange år frem.

PROFILMETAL fremstiller også trapezplader til både tag og væg. Pladerne er en god og effektiv løsning som kan bruges til både nybyggeri og renovering til alle slags bygninger

Se mere på www.profilmetal.dk

Virksomhedsnavn & CVR

Tømrer & Snedkerservice v/John Mogensen

CVR: 21818593

Adresse & Postnummer

Rødvig Hovedgade 16,

4673 Rødvig Stevns

Kontaktinformationer

Mobilnummer: 40 31 31 51

E-mail: jjwsejendomme@gmail.com