​Vi er medlem af

Indhent et uforpligtende tilbud​ nu »

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vinduer og døre monteres, udskiftes og renoveres

Hos Tømrer & Snedkerservice ApS i Stevns nær Faxe og Køge tilbyder vi montering, udskiftning og renovering af vinduer og døre for private og erhverv. Vi tilbyder samtidig energirådgivning. Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre, så du er i ganske i trygge hænder, når du lader os foretage arbejdet.

God varmebesparelse med nye vinduer og døre

​Du kan være sikker på at få et perfekt resultat hver eneste gang, når vi står for montering, udskiftning, renovering af vinduer og døre i din bolig eller virksomhed. Kombinationen af vores mangeårige erfaring og anvendelsen af kvalitetsvinduer og kvalitetsdøre gør, at resultatet vil stå smukt i mange år ind i fremtiden. Vi benytter elementer fra førende producenter såsom Outrup og Rationel.

Ved udskiftning af elementer kan vi samtidig lave eventuelle reparationer på de øvrige vinduer og døre, som ikke behøver at blive skiftet ud, eller hvor det er nok med en udskiftning af termoglas. En god fordel ved at få monteret nye elementer er, at det normalt vil føre til en betydelig forbedring af din varmeregning.

Bestil en uforpligtende besigtigelse i din bolig

​Vi sætter en ære i at udføre kundernes ønsker og behov og at overholde de indgåede aftaler. Vi kommer altid ud for at måle op og afgive et uforpligtende tilbud. Samtidig rådgiver vi om, hvad der vil være bedst i forhold til ønsker og behov.

Hvis du ønsker flere oplysninger om vores vinduer og døre, eller hvis du ønsker en uforpligtende besigtigelse, kan du kontakte os på telefon 40 31 31 51. Du kan også skrive til os på jjwsejendomme@gmail.com.

​​

Udskiftning af gamle døre og vinduer til nyt​

Virksomhedsnavn & CVR

Tømrer & Snedkerservice v/John Mogensen

CVR: 21818593

Adresse & Postnummer

Rødvig Hovedgade 16,

4673 Rødvig Stevns

Kontaktinformationer

Mobilnummer: 40 31 31 51

E-mail: jjwsejendomme@gmail.com